Villkor och sekretess

Villkor som gäller när du går i en grupp på Samtala och Reparera

  • Betalning för kursen måste ske senast 72 timmar innan kursstart- Återbetalning utgår ej om du uteblir från kurstillfälle.
  • Avbokning måste ske 72 timmar innan kursstart och då återbetalas 50% av kursavgiften.

Villkor som gäller för Samtalsterapi

  • Din faktura för de samtal vi haft skickas veckovis via Frilans Finans.
  • Avbokning måste ske senast 36 timmar före bokad tid, annars debiteras hela beloppet. Du gör det helst via sms eller mail.
  • Om jag blir förhindrad kommer jag försöka meddela dig i så god tid jag kan och erbjuda alternativ tid.

Hos alla terapeuter råder sekretess. Det innebär att jag förbinder mig till att inte prata om dig med någon om inte du gett ditt samtycke. För att min auktorisation som Psykosyntesterapeut ska gälla så måste jag gå i handledning 10 gånger varje år. Där kan du komma att vara föremål för samtal och då i syfte för att jag själv ska utvecklas som terapeut. Jag hoppas att du känner dig trygg med att det råder total tystnadsplikt kring våra klienter även i det rummet.

Jag kommer att lägga mycket fokus på att lyssna på dig först för att senare kanske ta lite mer utrymme. Önskemål från min sida är att du ger din terapi fem gånger. Att vi tillsammans gör en utvärdering efter de fem första gångerna och därefter så tar vi nytt beslut om du vill gå vidare eller om du känner att du vill avsluta. Allt handlar om din upplevelse, hur du känner och om samtalen ger dig något.

Vänligen, Alexandra Wendt