Gruppsamtal & Samtal.

Samtala och reparera

Gruppsamtal

Samtala och reparera vänder sig till dig som vill utforska dig själv i relation till andra. Meningen är att vi tillsammans ska utforska vad begrepp som tillit, känslor, behov och vilja betyder just för dig.

Många gånger är det lättare att förstå sig själv när man speglas i andra människor.

Ibland behöver vi lite tid att formulera oss och när vi får lite tid mellan gångerna vi ses så kommer du märka att det händer något och du utvecklas i ditt sätt att se på din omgivning och förhoppningsvis på dig själv. Om människan får tid på sig och om vi får frihet så vill vi samarbeta, utvecklas och vara en del av gemenskapen. Här får du en möjlighet att se mer av dina förmågor utifrån ett annat perspektiv.

  • Pris
  • 2150 kr för 4 ggr
Boka här

Samtalsterapi

Enskilda samtal

I samtalsterapin är utgångspunkten ofta en önskan att något – jag själv, någon annan eller livet – skulle vara på ett annat sätt. Hit kommer du som vill skapa en större tydlighet, ha hjälp igenom en kris eller skapa långsiktig förändring i livet.

Med min hjälp får du möjlighet att fråga dig själv; Kan det vara på ett annat sätt? Vilka är mina grundläggande behov? Finns det behov som är unika för mig?

När du börjar kunna sätta dina ord på dina upplevelser och var du befinner dig i livet så blir det lättare att bära med dig hela ditt jag. I hela ditt liv. Då vet du också när du kan kompromissa, utan att kompromissa med dig själv.

Jag vill ge dig de bästa redskapen för att samtala. Ge dig utrymmet och möjligheten att sätta de rätta orden på det som du vill samtala om. Man kan säga att jag lyssnar och arbetsleder och du gör hantverket.

  • Pris
  • 45 min 950 kr
  • 90 min 1700 kr
Boka här